Pages Menu
 Vânzări 0374.109.855
    Suport  0374.109.859
Categories Menu

Despre noi

banner1

AlfaTrust Certification este Autoritatea de Certificare în România, din anul 2010. Aceasta acreditarea a făcut posibila înscrierea noastră în Registrul Furnizorilor de Servicii de Certificare (FSC) care emit, administrează, revoca și reînnoiesc certificate digitale calificate în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Nevoile de securitate ale clienţilor nostri reprezinta prioritatea noastra. Obiectivul nostru este sa ne asiguram clienţii cu cel mai inalt nivel de protecţie personala, fara mari restricţii asupra stilului lor de viaţa. Programele noastre speciale asigura confortul necesar clienţilor nefacand nicio concesie nevoilor lor de securitate. Este obiectivul nostru sa livram cel mai inalt nivel de profesionalism in servicii incredere si de securitate.

AlfaTrust Certification ofera astazi servicii de incredere si nonrepudiere intr-o gama larga, sprijinite de un program permanent controlat si imbunataţit de Help Desk. Astfel clienţii nostrii beneficiaza de servicii profesionale in domeniile:

 • Servicii de certificare: prin marca sa inregistrata AlfaSign®, Autoritatea de Certificare AlfaTrust Certification, furnizeaza servicii de certificare calificata la nivel national, incepand cu data de 30 Noiembrie 2010. Mai multe detalii aflati pe www.alfasign.ro.
 • Servicii de marcare temporala (timestamping): Incepand cu data de 16 Decembrie 2011, prin marca inregistrata AlfaStamp®, AlfaTrust Certification pune la dispozitia clientilor sai servicii de marcare temporala sub forma unor pachete de servicii sau pe baza de abonament. Mai multe detalii aflati pe www.alfastamp.ro.
 • Certificate SSL: AlfaTrust Certification S.A. va poate oferi certificate SSL conform parteneriatelor cu Symantec, GeoTrust, Thawte si Rapid SSL sustinand astfel increderea partenerilor dumneavoastra. • Software pentru nonrepudierea tranzactiilor (semnare electronica + marca temporala): TrustSigner si PDF Trust Signer sunt programe software folosite pentru semnarea electronica a documentelor si aplicarea marcii temporale, precum si pentru criptarea si semnarea digitala de fisiere si directoare.
 • Facturarea electronica: Serviciul de facturarea electronica oferit de AlfaTrust Certification asigura managementul intregului ciclu de viaţa al facturii, de la emitere si transmitere la stocare si arhivare, si include soluţii complete, fara a mai fi necesar sa apelaţi si la alţi furnizori.
 • Servicii de consultanta in domeniul securitatii informatiei: AlfaTrust dispune de numerosi specialisti avand certificari in diverse domenii ale securitatii informatiei, printre care C|EH, L|PT, MCSE Security, MCSA Security, CISSP, CISA, auditor ISO 27001.

Compania AlfaTrust Certification S.A. este operator de date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, notificarea sa fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18195.

 

Interesat de solutiile noastre? Un consultant iti va oferi oricand informatii suplimentare pe mail, [email protected] sau telefon +40 (0) 374 109 855.

Echipa Alfatrust este formata din specialisti cu experienta in arhitectura aplicatiilor, securitate IT, managementul proiectelor, servicii de suport si criptografie. Din feedbackul primit de la clientii nostri, calitatile cele mai apreciate ale profesionistilor Alfatrust sunt:

 • Orientare catre client
 • Angajament
 • Respect
 • Integritate si profesionalism
 • Spirit de echipa
 • Incredere

ENISO9001

ISO 9001:2008

ENISO14001

ISO 14001:2004

OHSAS18001

OHSAS 18001:2007

ENISO27001

ISO 27001:2005

POLITICA ÎN DOMENIUL CALITĂŢII, MEDIULUI, SECURITĂŢII INFORMAŢIEI, SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII MUNCII

Alfa Trust

Alfa Trust