Pages Menu
 Vânzări 0374.109.855
    Suport  0374.109.859
Categories Menu

True BusinessID

Clasa business a SSL-urilor – o alegera mai buna. Cand vine vorba sa alegeti un certificat de securitate SSL pentru afacerea dvs. aveti multiple posibilitati. Cu GeoTrust decizia este mai usoara. Certificatele GeoTrust® True BusinessID SSL dau de inteles clientilor ca site-ul dumneavoastra este demn de incredere si ca ia in serios securitate lor suficient de mult, astfel incat, sa achizitioneze certificatul de la o companie sigura si de incredere.

Beneficii:

 • Salvezi timp si bani cu un certificat SSL ieftin, simplu si convenabil.
 • Protejati clientii folosind un certificat validat in clasa business cu un nivel ridicat de securitate.
 • Gestionati toate certificatele SSL GeoTrust True BusinessID cu consola GeoTrust Security Center
 • Licentierea nelimitata va ofera flexibilitate maxima de a instala acelasi certificat pe mai multe servere care folosesc acelasi nume de domeniu.

Caracteristici:

 • Securitate: Control de validare a domeniului, criptare puternica in 256-biti, 2048-biti root.
 • Asigurare:250.000$ garantie, incredere in dinamicitatea si autenticitatea sigiliului True Site Seal GeoTrust.
 • Comoditate: emis in maxim 3 zile, valabilitate optionala de la 1 pana la 3 ani.
 • Rentabil: Licente de server nelimitate, reemitere nelimitata si gratuita pe toata perioada de valabilitate a certificatului.
 • Universalitate: Suport pentru mai bine de 99% din motoarele de cautare si pentru majoritatea motoarelor de cautare de pe dispozitivele mobile.
 • Bonus:ro securizat gratis atunci când se comanda un certificat pentru www.domain.ro
 • Multiplicitate: UC/SAN/ optiuni valabile pentru domenii multiple.

De ce GeoTrust? Cele mai vizitate 1 milion de domenii de pe internet se bazeaza pe certificatele GeoTrust SSL, mai mult decat orice alta autoritate de certificate. GeoTrust este cel mai raspandit brand SSL la pret redus, focusat exclusiv pe securitate. Odata cu GeoTrust primiti un SSL ieftin fara a va sacrifica increderea, alegerea facuta si comoditatea. Este un partener de incredere in securitate cu un istoric dovedit in fiabilitate, calitate si confort.

Alegeti certificatul GeoTrust® True BusinessID fie ca aveti nevoie sa securizati mai multe domenii sau ca doriti sa aveti un premium Extended Validation (EV) SSL care sa va relateaza clar ca site-ul dumneavoastra este in siguranta. GeoTrust are certificatul potrivit pentru dumneavoastra. Linia de certificate SSL True BusinessID va ofera flexibilitatea si confortul de care aveti nevoie la un pret avantajos.

Necesitatea de a asigura mai multe domenii? Securizare de pana la 25 nume de domenii cu un singur certificat atunci cand combinati un certificat UC/SAN cu un certificat True BusinessID sau cumparati un certificat Wildcard pentru a asigura toate hostname-urile intr-un domeniu dat.

Alfa Trust

Alfa Trust