Pages Menu
 Vânzări 0374.109.855
    Suport  0374.109.859
Categories Menu

True BusinessID Wildcard

Certificatele Wildcard va permite sa obtineti multiple nume de host la un pret minim. Fie că este vorba de pagina de pornire a companiei sau de serverul tau cu nume de host, protejarea informaţiilor sensibile este obiectivul dumneavoastra si deasemenea, scopul nostru. Cu un certificat True BusinessID Wildcard veti obține un nivel ridicat de criptare si autentificare pentru nume de host nelimitate, pe un număr nelimitat de servere, toate cu un singur certificat. De asemenea, obtineti o stampila dinamica datata GeoTrust Secured Seal, astfel incat, toti vizitatorii site-ului dumneavoastra web, vor sti imediat ca securitatea este la zi.

Beneficii:

  • Securizati toate numele de host pe un anumit domeniu cu SSL-uri flexibile, ieftine si convenabile.
  • Aratati clientilor, partenerilor de afaceri si angajatilor ca va pasa de securitatea lor, achizitionand SSL-urile pentru dumneavoastra de la o companie de renume in securitate.
  • Protejati-va reputatia brand-ului dumneavoastra folosind un certificat SSL, sigur, de incredere si cu un nivel ridicat de securitate.
  • Gestionati toate certificatele SSL GeoTrust True BusinessID cu consola GeoTrust Security Center

Caracteristici:

  • Securitate: Control de validare a domeniului, criptare puternica in 256-biti, 2048-biti root.
  • Asigurare:250.000$ garantie, incredere in dinamicitatea si autenticitatea sigiliului True Site Seal GeoTrust.
  • Comoditate: emis in maxim 3 zile, valabilitate optionala de la 1 pana la 3 ani.
  • Rentabil: Licente de server nelimitate, reemitere nelimitata si gratuita pe toata perioada de valabilitate a certificatului.
  • Universalitate: Suport pentru mai bine de 99% din motoarele de cautare si pentru majoritatea motoarelor de cautare de pe dispozitivele mobile.
  • Bonus:ro securizat gratis atunci când se comanda un certificat pentru www.domain.ro

De ce GeoTrust? Cele mai vizitate 1 milion de domenii de pe internet se bazeaza pe certificatele GeoTrust SSL, mai mult decat orice alta autoritate de certificate. GeoTrust este cel mai raspandit brand SSL la pret redus, focusat exclusiv pe securitate. Odata cu GeoTrust primiti un SSL ieftin fara a va sacrifica increderea, alegerea facuta si comoditatea. Este un partener de incredere in securitate cu un istoric dovedit in fiabilitate, calitate si confort.

Alegeti certificatul GeoTrust® True BusinessID fie ca aveti nevoie sa securizati mai multe domenii sau ca doriti sa aveti un premium Extended Validation (EV) SSL care sa va relateaza clar ca site-ul dumneavoastra este in siguranta. GeoTrust are certificatul potrivit pentru dumneavoastra. Linia de certificate SSL True BusinessID va ofera flexibilitatea si confortul de care aveti nevoie la un pret avantajos.

Alfa Trust

Alfa Trust