Pages Menu
 Vânzări 0374.109.855
    Suport  0374.109.859
Categories Menu

True BusinessID cu Extended Validation (EV)

Faceti o puternica declaratie de securitate cu bara verde de adrese. GeoTrust® True BusinessID cu EV (Extended Validation) este produsul premium in securitate din clasa business a SSL-urilor, confirmand vizual cel mai inalt nivel de autentificare disponibil in randul certificatelor SSL.

Bara verde spune tot. Daca certificatul GeoTrust True BusinessID cu EV ar putea vorbi, ar spune: “Uita-te la mine! Esti foarte bine securizat!”. Vizitatorii site-urilor web apreciaza momentul in care bara de adrese devine verde in browser-ele lor cu securizare ridicata, iar campul organizatiei incepe sa se roteasca intre numele companiei dumneavoastra si Geo Trust.

 greenbargeotrust

Beneficii:

True BusinessID cu Extended Validation (EV) asigură clientii ca afacerea dumneavoastra este legitima si ca site-ul companiei dumneavoastra este securizat.

 • Creste ratele de conversie de tranzactionare
 • Salvezi timp si bani cu un certificat SSL cu EV ieftin si convenabil.
 • Arati clientilor ca iti pasa de securitatea lor achizitionand certificatul tau SSL cu EV de la o companie de securitate credibila.
 • Protejati brand-ul de la sistemele de phishing

Caracteristici:

 • Securitate: Control de validare a domeniului, criptare puternica in 256-biti, 2048-biti root.
 • Asigurare:500.000$ garantie, incredere in dinamicitatea si autenticitatea sigiliului True Site Seal GeoTrust.
 • Comoditate: emis in maxim 5 zile, valabilitate optionala de la 1 pana la 2 ani.
 • Rentabil: Licente de server nelimitate, reemitere nelimitata si gratuita pe toata perioada de valabilitate a certificatului.
 • Universalitate: Suport pentru mai bine de 99% din motoarele de cautare si pentru majoritatea motoarelor de cautare de pe dispozitivele mobile.
 • Bonus:ro securizat gratis atunci când se comanda un certificat pentru www.domain.ro
 • Multiplicitate: UC/SAN/ optiuni valabile pentru domenii multiple

De ce GeoTrust? Cele mai vizitate 1 milion de domenii de pe internet se bazeaza pe certificatele GeoTrust SSL mai mult decat orice alta autoritate de certificate. GeoTrust este cel mai raspandit brand SSL la pret redus, focusat exclusiv pe securitate. Odata cu GeoTrust primiti un SSL ieftin fara a va sacrifica incredera, alegerea facuta si comoditatea. Suntem un partener de incredere in securitate cu un istoric dovedit in fiabilitate, calitate si confort.

Alegeti certificatul GeoTrust® True BusinessID cu EV. Premium Extended Validation (EV) SSL relateaza tare si clar ca este in siguranta tranzactionarea cu site-ul dumneavoastra. Construiţi o relatie bazata pe incredere cu clienţii dumneavoastra atunci cand browser-ul lor cu o securitate ridicata afiseaza bara verde de adrese cu GeoTrust True BusinessID cu EV.

Necesitatea de a asigura mai multe domenii? Securizare de pana la 25 nume de domenii cu un singur certificat atunci cand combinati un certificat UC/SAN cu un certificat True BusinessID sau cumparati un certificat Wildcard pentru a asigura toate hostname-urile intr-un domeniu dat.

Alfa Trust

Alfa Trust